Rezultate garantate

In ziua de azi cel mai facil este sa faci o investitie cu ajutorul fondurilor nerambursabile pentru ca o parte din bani se amortizeaza foarte repede (intre 10 % – 50%). In mare sunt trei lini principale.

Programe nationale

Statul Roman prin diverse institutii si diverse forme, ofera companiilor si autoritatiilor publice fonduri nerambursabile pentru diverse investitii sau pentru implementarea anumitor servicii. Fondurile nationale sunt in principiu anuale iar sumele pentru companii nu sunt foarte mari. Fondurile pentru autoritati publice sunt in general pentru diverse investitii (scoli, apa si canalizare, gradinite, poduri, strazi , etc)

Fonduri structurale

Statul Roman impreuna cu Uniunea Europeana ofera fonduri nerambursabile pentru implementarea proiectelor din Romania. Aceste fonduri in Romania se implementeaza prin Autoritati de Management care ii aloca in functie de calitatea Cereri de Finantare pe proiectele depuse.

Programe europene

Finantarea proiectelor se poate face si diresct de la Bruxeless prin depunerea unei cereri direct acolo. Depunerea unui dosar la direct la Brucseless are cateva avantaje prin faptul ca se evalueaza foarte repede, birocratia foarte scazuta, totul se face on-line. Are si un mic dezavantaj ca cei care depun din Romania au ghinion si nu prea castiga.

Alte servicii

Standarde internationale

Marketing Online

Fonduri Nerambursabile